Over Ultimate Caravans

Door Caravanimport De Griftdijk

Alle denkbare luxe van een ongekende kwaliteit!

Ultimate caravans is een kwaliteitsmerk geïmporteerd door Carvanimport De Grijftdijk. De Ultimate stacaravan is ontworpen om u het ultieme recreatie-plezier te bezorgen. De doordachte indeling, complete uitvoering, hoge kwaliteit en aantrekkelijke prijs zorgen ervoor dat Ultimate stacaravans al jaren favoriet is. Bovendien bestaat de mogelijkheid om uw Ultimate stacaravan uit te voeren in drie verschillende kleurstellingen: Classic, modern en Summum. Zo is er altijd een Ultimate die bij uw persoonlijke wensen past!

De Griftdijk Caravanimport

De Griftdijk Caravanimport is één van de oudste en grootste caravanbedrijven van Nederland. Ruim 40 jaar geleden opgericht door de Gebr. Visser. Sindsdien heeft het bedrijf zich snel ontwikkeld tot een pionier op het gebied van stacaravans. Door de jaren heen is het bedrijf bekend geworden door de unieke hoeveelheid, uit over onsvoorraad leverbare, stacaravans en de goede service.

De Griftdijk Caravanimport is een dynamisch bedrijf dat snel inspeelt op behoeftes in de markt. Altijd gespecialiseerd geweest in de verkoop van gebruikte stacaravans, is enkele jaren geleden in eigen beheer een nieuw merk stacaravans ontwikkeld: Topline High Quality Caravans. Gefabriceerd in de modernste stacaravanfabriek van Europa in Hull (Engeland). Topline opereert in het midden- en hogere segment. Een logische stap in 2005 was de lancering van een revolutionair merk: Evolution-A Winning Concept. Het merk is in zeer korte tijd uitgegroeid tot marktleider in haar segment. Niet verwonderlijk, aangezien Evolution luxe en duurzame kwaliteit voor een ongekend lage prijs kan bieden. Meerdere malen kreeg dit nieuwe concept aandacht in de landelijke- en regionale pers. Evolution opereert in het lagere- en midden segment

Stacavanoutlet

Met de prijsvechters Stacaravanoutlet.nl en Chaletnaarwens.nl bedient De Griftdijk caravanimport de vraag naar betrouwbare kwaliteit/service voor de allerbeste prijs.
Het bedrijf is vastberaden om ook in de toekomst kwaliteitsproducten te blijven leveren en een nog grotere, tevreden klantenkring op te bouwen.

De Griftdijk Caravanimport

Stacaravanaanbod
Meerdere merken aanbieden
Ons Experience Center
Voor Consument en Ondernemer
Gratis transport
Eigen service dienst

WAAROM DE GRIFTDIJK CARAVANIMPORT

  • De goedkoopste stacaravans van NL
  • De ruimste keuze
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Prachtig Experience Center
  • Gratis transport naar locatie in NL
  • Eigen servicedienst

TIPS

  • Wist u dat er al een nieuwe stacaravan is vanaf € 22.500? Ultimate 900 x 3,10 met 2 slaapkamers inclusief Milexx buiten bekleding. De Griftdijk CaravanImport
  • Informeer naar de ruime financieringsmogelijkheden.De Griftdijk CaravanImport
    Back to top